fra Didaka Buntića bb, Široki Brijeg, BiH
tel.: 039/705-083
primorka.sb@tel.net.ba

Početna
Partneri

TDR d.o.o.

Tvornica duhana Rovinj - TDR TDR (Tvornica duhana Rovinj) je najveći proizvođač cigareta u regiji Jugoistočne Europe i jedini domaći proizvođač u Hrvatskoj. Uz matično tržište Hrvatske, TDR posluje u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Kosovu, Makedoniji, Sloveniji, Srbiji, Češkoj, Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj , a gradnju tvornice cigareta planira i u Iranu . S godišnjim prihodima od 2,17 milijardi kuna u 2009. godini, oko 1000 zaposlenih i 2000 kooperanata, TDR je najznačajniji dio Adris grupe, jedne od najvećih hrvatskih korporacija.

Robne marke
Avangard, Ronhill, Walter Wolf, MC, Largo, York, Kolumbo, Filter 160, Benston

FRUCTAL d.d.

Fructal d.d. - slovenska firma prisutna u Bosni i Hercegovini preko Primorke Fructal je inovativna tvrtka s prepoznatljivim imidžom, što je u skladu sa njezinom misijom tvrtke i njezinim brendovima. Temeljne vrijednosti ostaju Fructal kvaliteta i pozitivan stav prema prirodi.

U Fructalu su proizveli i uspješno prodali najviše kvalitetnih proizvoda od voća i drugih plodova prirode.Stvaraju partnerski odnos s potrošačima i ugodno radno okruženje za zaposlenicima. Odgovorni su za okoliš. Žele biti tvrtka na koju su ponosni lokalna zajednica i javnost na tržištu na kojima djeluju.

Fructal distribucijske mreža je raširena u 18 zemalja, imaju podružnice u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini.

Sa svojim proizvodnim programom i širenjem poslovanja u međunarodnom okruženju  svrstava se u krug najboljih europskih proizvođača u industriji.

VINDIJA d.d.

Vindija Varaždin Vindija je hrvatska prehrambena tvrtka sa sjedištem u Varaždinu. Izvoz Vindije prelazi 12 posto ukupne prodaje, a 2008. godinu zaključili su s prihodom većim od tri milijarde kuna. U prvih šest mjeseci 2008. godine zabilježen je prihod od 1,8 milijardi kuna, što je za 16 posto više u odnosu na prvih šest mjeseci prošle godine.

U 2007. godini Vindija je zabilježila prihod od 2,65 milijardi kuna, što je u odnosu na 2006. povećanje od 13 posto. S takvim financijskim pokazateljima Vindija je u 2007. godini druga najveća prehrambena tvrtka u Hrvatskoj.

JANA - AGROKOR d.d.

Jana Bosna i Hercegovina - distribucija proizvoda iz portfelja Agrokor d.d. Jana je hrvatski proizvođač pića, točnije izvorske vode pod vlasništvom tvrtke "Jamnica", koja je dio koncerna Agrokor. Voda se crpi iz 800 metara dubokog izvora Sveta Jana.Agrokor koncern najveća je privatna kompanija u Hrvatskoj i jedna od najjačih kompanija u jugoistočnoj Europi s konsolidiranim prihodom od prodaje od gotovo 26,5 milijardi kuna ostvarenim u 2009. godini i s gotovo 33.000 zaposlenika.

Unutar Agrokor koncerna, kojem su primarne djelatnosti proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja, između ostalih posluju i najveći hrvatski proizvođač mineralne vode - Jamnica, sladoleda - Ledo, ulja, margarina i majoneze - Zvijezda, najveća hrvatska mesna industrija - PIK Vrbovec, zatim Belje - najveći poljoprivredno-industrijski kapacitet u Hrvatskoj, kao i vodeći maloprodajni lanac Konzum.

Tijekom sada već 30 godina postojanja, Agrokor je od male obiteljske tvrtke za proizvodnju i prodaju cvijeća, zahvaljujući jasnoj poslovnoj viziji, striktno provođenoj strategiji i promišljenom investiranju uspio izrasti u vodeći prehrambeno-trgovački koncern na tržištu regije.

BUNGE zrt.

Distribuiramo prizvode Bunge zrt. za Bosnu i Hercegovinu Bunge Növényolajipari Zrt. (bivši Cereol Rt.) je u vlasništvu Bunge Limited, najveća svjetska  tvrtka za obradu uljarica. Osim Europe, Bunge je aktivan u SAD-u, Kanadi, Južnoj Americi i Indiji.

Bunge Limited aktivnosti su  u rasponu od poljoprivrednih roba za trgovanje na soje i uljane prerada i prodaja proizvoda na kraju, kao što su razna jestiva ulja u bocama, životinjska hrana s biljnim proteinima i lecitine i proteine za ljudsku uporabu.

Glavne prednosti Bunge uključuju:
- integrirane podjele
- Geografska diverzifikacija
- jaki, dobro poznatie marke
- visoka kvaliteta stručnosti inženjerstva i tehnologije obrade
- aktivna nazočnost na razvoju i naprednim tržištima
 
energetika

Prijava za posao

prijava_za_posao

Gdje se nalazimo

gdje_se_nalazimo

Pozadine

pozadine
TDR d.o.o.
Vodeći regionalni proizvođač cigareta.
Član ADRIS grupe.
FRUCTAL d.d.
Kvaliteta ostaje osnovna vrijednost Fructal-a.
VINDIJA d.d.
Jedan od najvećih proizvođača hrane u Europi.
AGROKOR d.d.
Najveća privatna kompanija u Hrvatskoj
i jedna od najvećih u Europi
BUNGE zrt.
Visoka kvaliteta stručnosti inženjerstva
i tehnologije obrade.