fra Didaka Buntića bb, Široki Brijeg, BiH
tel.: 039/705-083
primorka.sb@tel.net.ba

Početna > Energetika
Energetika
energetika-v

Poduzeće Primorka d.o.o. Široki Brijeg je Dozvolom Regulatorne komisije za energiju u Federaciji BiH  ( FERK ) ovlaštena za obavljanje opskrbe kvalificiranih kupaca i trgovinu električnom energijom na unutarnjem tržištu BiH.

Zahvaljujući liberalizaciji tržišta električne energije u BiH stekli su se uvjeti za opskrbu kvalificiranih kupaca i trgovinu električnom energijom na unutarnjem tržištu BiH. Poduzeće Primorka d.o.o. je osnovana 1995. godine i od tada se na tržištu BIH prepoznaje kao respektabilan partner u širem spektru poslovnih djelatnosti.

Od početka svog poslovanja Primorka d.o.o. konstantno istražuje načine da proširi svoje usluge i na taj način zadovolji potrebe svojih klijenata. Stoga opskrba kvalificiranih kupaca i trgovina električnom energijom predstavlja samo nastavak višegodišnjeg uspješnog poslovanja na tržištu BiH.

Zahvaljujući dugogodišnjem poslovnom iskustvu i poznavanju lokalnog tržišta poduzeće posjeduje stručno osposobljen kadar koji može zadovoljiti najšire potrebe kupaca i potrošača električne energije.

Sve svoje usluge za opskrbu kvalificiranih kupaca i trgovinu električnom energijom poduzeće temelji na  Zakonu o električnoj energiji u Federaciji BiH i ostalim pratećim aktima koji reguliraju ovu gospodarsku oblast kao i na Dozvoli za opskrbu električnom energijom izdanom od strane FERK-a kojom su detaljno određeni uvjeti korištenja dozvole.
 
energetika

Prijava za posao

prijava_za_posao

Gdje se nalazimo

gdje_se_nalazimo

Pozadine

pozadine
TDR d.o.o.
Vodeći regionalni proizvođač cigareta.
Član ADRIS grupe.
FRUCTAL d.d.
Kvaliteta ostaje osnovna vrijednost Fructal-a.
VINDIJA d.d.
Jedan od najvećih proizvođača hrane u Europi.
AGROKOR d.d.
Najveća privatna kompanija u Hrvatskoj
i jedna od najvećih u Europi
BUNGE zrt.
Visoka kvaliteta stručnosti inženjerstva
i tehnologije obrade.